Knielende duivels naar huis.

Overbetaalde verraders
Het opperhoofd als “Black Panther”

Zo, daar zijn we ook weer van af.

De ‘knielende duivels’ zijn weer naar huis. Ik had voorspeld dat ze tegen Italië heel wat minder noten op hun zang gingen hebben dan tegen de vorige tegenstanders, en wat bleek? Ze waren praktisch onbestaande. En waar zat nu ‘wereldster’ Romelu Lukaku’? Die had een strafschop nodig om te kunnen scoren, kreeg er zelfs nog geen bal in vanop twee meter van het doel.

Maar het is mijn bedoeling niet om hier een westrijdverslag te schrijven. waar het hier over gaat is hoe de Vlaming tegenover die bende vetbetaalde vedetten staat (of zou moeten staan).

Ik kan wel eens voor mezelf spreken:

Om te beginnen kan ik geen supporter zijn van de voetbalploeg van een land dat al 191 jaar mijn volk discrimineert, uitbuit, minacht en uitspuwt. De voetbalploeg geleid door een mafiabond met een voorzitter die perfekt ééntalig is (Frans dus), dat een tijd een ééntalig Franse trainer voor de U-21 ploeg koos (Enzo Scifo), waarvan verschillende spelers het vertikken ook maar één woordje Nederlands te spreken (de Hazards, Witsel en nog wat anderen), waarvan de slogan Frans is (Tous ensemble) en waarbij het gebruik van het Nederlands zoveel mogelijk geweerd wordt. (Bvb. Een wedstrijd tegen Schotland waar de affiches in het Engels en het …Frans opgesteld waren).

Als Vlaming moet je dat allemaal maar pikken en velen doen dat dan nog ook, gewoon ongelooflijk en onbegrijpelijk.

Maar daar komt nu nog een puntje bij: ze hebben het nu ook sinds enige tijd nodig geacht (volgens goede bron onder dwang van ‘opperhoofd’ Romelu Lukaku, en wordt zijn  eis niet ingewilligd zal mijnheer weigeren te spelen (die waant zich ook God, wel de laatste wedstrijd had hij er evengoed niet kunnen op staan, hij was toch zo goed als onzichtbaar) of wel wordt degene die zijn eis niet inwilligt aan de kant gezet.) om te gaan knielen als steunbetuiging aan BLM (Black Lives Matter), een racistische en misdadige organisatie). Racistisch, want zawarte levens doen ertoe, blanke en aziatische levens dus niet, en misdadig, want ze steunen een misdadiger, en zijn verantwoordelijk voor talloze rellen, brandstichtingen, plunderingen en zelfs moorden.

Daar komt nog bij (zie foto) dat het opperhoofd er met opgeheven vuist bij zit, het teken van de Black Panthers of Black Power. een heel gewelddadige en racistische zwarte terreurgroep, voor een normaal denkend mens kan dat vergeleken worden met een hitlergroet brengen.

Ze waren trouwens ook weer een bron van inspiratie voor hun trouwe volgelingen: na de wedstrijd tegen Italië konden we weer een trieste balans opmaken van gebeurtenissen in Brussel: rellen, aanvallen op de politie vandalisme en een sprotwinkel geplunderd door “jongeren”. Dus, mooi van de vedetten met hun “voorbeeldfunctie”.

Maar natuurlijk mag dat allemaal, want het komt van de juiste kant, en dan zijn ze verwonderd dat ze uitgejouwd worden.

Nee, als Vlaming kan ik daar gewoon geen supporter van zijn en hoe meer ze op hun doos krijgen, hoe liever ik het heb.

Trouwens, heeft iemand zich al ooit eens afgevraagd, denkend aan die meer dan belachelijke lonen: “Wat doen voetballers eigenlijk voormensen, wat dragen ze bij aan de gemeenschap?”

Neem de dokters weg, ik durf aan de gevolgen niet denken, of neem de vuilnismannen en straatvegers weg en binnen de kortste keren itten we weer met middeleeuwse toestanden zoals pestepidemieën. Maar voetballers?

Nochtans ben ik een groot voetballiefhebber en zelf oud voetballer, maar dit is het belachelijke voorbij. En als ze zich dan nog in de politiek gaan mengen (zonder er misschien een iota van te kennen), dan is het inderdaad triestig gesteld.

De webmeester.